Sejarah & Pengembangan

Zhejiang Fushite Group wiwitane didegake ing taun 1992 dadi Jiangshan Fushite Chemical Co., Ltd. Sajrone sejarah sajrone 30 taun, Fushite wis berkembang dadi perusahaan profesional ing riset, pangembangan lan pabrikan bahan anyar adhedhasar silikon.
Madeg 'Jiangshan Fushite Chemical Co., Ltd' kanggo ngasilake pelembut silikon ing Kota Jianshan, Provinsi Zhejiang.

1999
1999

Ditampa 'Quzhou Perusahaan Swasta Banget' dening Pamrentah Kota Quzhou. Ditampa 'King Chemical Industry 1998' dening Pamrentah Kota Jianshan.

2003
2003

Pak Xi Jinping, banjur Sekretaris Panitia Provinsi Zhejiang, saiki dadi presiden negara kita, mriksa yayasan Industri Bahan Silikon berbasis Zhejiang Fushite sing ana ing Taman Hi-tech Quzhou.

2004
2004

Madeg Zhejiang Fushite Group Co., Ltd.

2006
2006

Zhejiang Fushite Group dianugerahi "2006 Credit Honesty Enterprise" dening Asosiasi Perbankan Provinsi.

2007
2007

Madeg Zhejiang Fushite Silicon Co., Ltd, utamane minangka perusahaan manufaktur lan sales saka silica fumed.

2010
2010

Zhejiang Fushite Silicon Co., Ltd dianugerahi 'Unit Keutuhan Keamanan Buruh Kelas Kelas A'.

2011
2011

Nggawe proyek inovasi teknologi provinsi 'Pengembangan Proses Produksi Anyar Filed Silica', lan proyek kasebut wis disetujoni dening para ahli sing diatur dening Komisi Teknologi Ekonomi lan Informasi kotamadya. Zhejiang Fushite Silicon Co., Ltd dianugerahi minangka 'Pusat Kesembilan Pusat Teknologi Perusahaan Kota'.

2012
2012

Nggawe proyek inovasi teknologi provinsi 'Pengembangan Proses Produksi Anyar Filed Silica', lan proyek kasebut wis disetujoni dening para ahli sing diatur dening Komisi Teknologi Ekonomi lan Informasi kotamadya. Zhejiang Fushite Silicon Co., Ltd dianugerahi minangka 'Pusat Kesembilan Pusat Teknologi Perusahaan Kota'.

2012
2012

Merek dagang pelembut merek 'Fushite' terus diidentifikasi minangka 'Merek Dagang Terkenal Provinsi'.

2013
2013

Kadhaptar minangka unit pilot lengkap inovasi teknologi industri bahan fluor lan silikon anyar dening pamrentah provinsi. Resmi kanggo nyiyapake "Institut Riset Fushite Produk Silikon Organik Hilir ing Provinsi".

2014
2014

Zhejiang Fushite Silicon Co., Ltd diakoni minangka "Perusahaan Inovatif Kota"

2015
2015

Zhejiang Fushite Group Co., Ltd dianugerahi pusat teknologi perusahaan provinsi.

2016
2016

Zhejiang Fushite Silicon Co., Ltd. disetujoni minangka perusahaan teknologi tinggi nasional.

2020
2020

Entuk tandha kualitas T / ZZB 1420-2019 standar ing Provinsi Zhejiang, sing nuduhake standar silika fume paling dhuwur ing China.