Filed Silica FST- 150 saka Fushite kanggo adesif lan sealant

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik
FST-150 minangka silika filed hidrofilik kanthi area permukaan tartamtu sekitar 150 m2 / g.

Parameter Produk

FST-150

Kanthi silika FST saka Fushite, sampeyan bisa ngasilake perekat berkualitas tinggi sing efektif kanggo sambungan permanen sing bisa dipercaya.

Kaluwihan silika kanggo adesif lan segel
● Sipat rheologis lan mekanik sing luwih apik
● Agen anti-sedimentasi kanggo stabilitas panyimpenan sing luwih apik
● Peningkatan proses
● Cocog kanggo adesif lan sealant sing transparan banget
● Teknologi aplikasi global kanggo pelanggan ing saindenging jagad
● Paling serba guna Silika Fumed portofolio produk

Jinis silika hidrofilik bisa ningkatake sifat adesif lan segel rheologis lan mekanik, supaya stabilitas sing dibutuhake bisa ditindakake kanthi tliti paling gedhe. Kajaba iku, dheweke njamin yen produk isih bisa diproses kanthi efektif sanajan wis suwe, lan bahan-bahan kasebut ora tetep. Silika fume saka FST uga ngidini sampeyan ngasilake adesif lan sealant sing transparan banget. Teknologi aplikasi global ndhukung para pelanggan ing saindenging jagad kanthi pangembangan individu.

Sertifikat
FST-150

Pengepakan & Pengiriman
10kg / Kantong; Kantong kertas kraft putih,
Kanggo 20 GP bisa ngemot produk 2200kg kanthi 10 palet, 22bags / palet;
Kanggo 40 GP, bisa ngemot produk 2400kg kanthi 20 palet, 22bags / palet;
Kanggo 40 HQ bisa ngemot 4800kg produk kanthi 20 palet, 24 tas / palet

FAQ:
1. Apa perusahaan sampeyan pabrik utawa perusahaan perdagangan?
Pabrikan. Kita wis 30 taun riset lan nggawe silica. Kita minangka pabrikan ndhuwur silika fumed kanthi proses manufaktur sing maju lan stabil ing China

2. Apa bahan baku utama?
Silika filed disintesis dening piramitrolisis silikon tetrachloride ing kobongan hidrogen lan oksigen. Bahan baku utama yaiku silikon tetrachloride.

3. Apa aplikasi utama?
Silika busana umume ditrapake ing bidang HTV, RTV, perekat cairan elektronik, perekat, agen defoaming, tinta lan lapisan, panganan lan obat-obatan, kimia pertanian, panganan kewan, lukisan lan liya-liyane.

4. Apa efek sing gegandhengan karo silika wangi?
Nalika silika fume digunakake minangka pengisi utawa aditif, mbantu nambah kenthel, penguatan, transparansi, aliran bebas, thixotropy, sifat dielektrik, anti-penyelesaian, insulasi panas lan anti-kendur.

5. Yen dibandhingake karo pabrikan liyane, apa kaluwihan sampeyan?
Stabilisasi Kualitas: Kita entuk sertifikat pabrik ing Zhejiang kanthi standar T / ZZB 1420-2019, sing nggambarake standar kualitas paling dhuwur ing China.
Produsen paling gedhe: Output taunan produk hidrofil yaiku 8.000 ton.
Panguwasa Utama: Kita wis dadi perusahaan pengaruh ing industri silikon ing China.

6. Apa biji sing sampeyan pikolehi?
Kelas Hidrilik: FST-150 / FST-200 / FST-380 / FST-430

7. Apa regane produk sampeyan?
Rega adhedhasar biji nyata. Nalika rega bahan mentah fluktuasi, kita bisa nyetel rega sing cocog, mangga takon sadurunge menehi pesenan.

8. Apa syarat pembayaran?
Utamane T / T, L / C lan D / P, syarat-syarat pembayaran nyata, priksa karo dodolan nalika nggawe pesenan.

9. Suwene wektu kanggo ngatur pangiriman sawise nggawe pesenan?
Kita bakal ngatur pangiriman kanthi cepet miturut jadwal lan kondisi manufaktur. Amarga jadwal pengiriman utawa faktor liyane, mangga dipriksa kanthi adol nalika nggawe pesenan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk