Babagan Kita

Klompok ZheJiang Fushite minangka pabrikan profesional bahan adhedhasar silikon ing Quzhou, China. Sawise 30 taun pembangunan, perusahaan kami menehi reputasi dhuwur amarga dadi produsen bahan silikon fokus ing industri. Klompok Fushite dununge ing Taman Industri Hi-Tech Quzhou, kita duwe 3 pabrik pabrikan utama, kanthi produksi tahunan 10000 ton silika, karet silikon 20000 ton, lan minyak silikon 20000 ton. Luwih saka 500 karyawan, kalebu 103 profesional sing nuduhake target sing padha, supaya para pelanggan nampa layanan sing paling apik lan produk sing sampurna.

Riwayat Perusahaan

    Kita ngupayakake nyedhiyakake pelanggan produk sing berkualitas. Nyuwun informasi, Sampel & Kutipan, Hubungi kita!

    priksaan